Terug naar LR

Beroemdheden

Als internationale topsterren een eigen parfumlijn of verzorgingsproducten op de markt willen brengen is LR altijd weer een gewilde contactpersoon. De prominenten zijn intensief betrokken bij de ontwikkeling van hun producten, “Exclusief by LR” wordt hierbij heel letterlijk genomen. Het vertrouwen van internationale sterren accentueert de professionaliteit en de uitstekende naam die de onderneming wereldwijd heeft.
LR heeft zich wereldwijd gevestigd als competente partner in het ontwerpen van parfums. Talrijke internationale sterren tonen hun vertrouwen in LR als het gaat om de creatie van hun heel persoonlijke parfums. Het ontwerpen van parfums is reeds meer dan 25 jaar een traditie voor LR Health & Beauty Systems. Een hele goede geurkwaliteit, hoogwaardige inhoudelijke stoffen, hoge parfumolieaandelen en een bewezen lange duur van het geurbehoud zijn de kenmerken van de Starbox- en van alle andere LR-parfums. Met deze kenmerken heeft LR zich wereldwijd gevestigd als competente partner in het parfumdesign. Geen wonder dus dat LR intussen ook rechtstreeks door internationale sterren benaderd wordt als deze een eigen parfumlijn willen creëren voor de LR Starbox.

Beroemdheden 3 LR biedt behalve de exclusieve Starbox-geuren ook zelf ontwikkelde designparfums en LR klassiekers aan. Sommige van deze parfums staan al sinds meer dan 15 jaar helemaal bovenaan op de lijst van favorieten. Ook voor deze parfums geldt de hoogste kwaliteit voor een kleine prijs. Het LR assortiment wordt aangevuld met speciale, seizoensafhankelijke parfums, die rekening houden met actuele trends en kortstondige invloeden

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.