LR

LR_ahlen

LR Health & Beauty Systems is opgericht in 1985 in Ahlen, Duitsland.
Sinds de oprichting heeft het bedrijf jaar na jaar hogere omzetten geboekt.
Het idee was om hoogwaardige parfums, cosmetica- en verzorgingsproducten aan een aantrekkelijke prijs aan te bieden via de directe verkoop.
Dit wilt zeggen dat de producten door de LR partner rechtstreeks bij LR Health & Beauty Systems besteld worden.
Daarom kunt u LR producten ook alleen via een LR partner bestellen.
LR werkt bewust via directe verkoop zodat de producten voor iedereen betaalbaar blijven

Onze troeven:

– hoogwaardig en uniek product assortiment

– internationaal uniek Star concept

– onvergelijkbaar vergoedingssysteem

– het fenomenaal autoconcept (voor de LR partners)

– individueel opleidingsprogramma

Momenteel heeft LR  health & beauty Systems al meer dan 300.000 onafhankelijke LR partners samen in 32 landen, alsook Australië, Nieuw-Zeeland en de Fillipijnen. In de map hieronder ziet u alle landen waar onze producten momenteel te verkrijgen zijn. In 2011 is onze 32ste vestiging in Rusland geopend.

wpc2767d15
Made in Germany

Sinds de oprichting in 1985 worden alle producten exclusief in Duitsland geproduceerd. Dit om de eenvoudige en goede reden dat “Made in Germany” voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid staat.

 

Samenwerking met internationale sterren

O.a. Heidi Klum (Duits topmodel), Michaël Schumacher (bekend formule1-coureur), Ralf Möller (bekend acteur van films zoals Gladiator), … Dit lijstje blijft maar groeien!

Header_BorisBecker_b252411204 Header_Bruce_Willis_bce6bc6ea5 Header_Desperate_Hou_91255af0fa Header_Heidi_Klum_baa0ff22e6 Header_Leona_Lewis_53329f8194 Header_Marcus_Schenk_822f1626ed Header_Michael_Schum_27a9b157da Header_Ralf_Moeller_1435327380

Eigen adviescommisie

Onze eigen wetenschappelijke adviescommissie zorgt ervoor dat LR altijd up to date is op het het vlak van wetenschap en onderzoek.

 

Onze certificaten

De kwaliteit van onze producten wordt streng gecontroleerd door onafhankelijke instituten zoals het SGS Instituut Fresensius, Dermatest en het IASC (International Aloe Science Council).

made in germanyaloe531922_624613784219300_912222395_ndermatest

Teruggaverecht

Al onze klanten kunnen hun producten binnen de 2 maand na ontvangst teruggeven (wel in originele verpakking).

Beroemdheden

Als internationale topsterren een eigen parfumlijn of verzorgingsproducten op de markt willen brengen is LR altijd weer een gewilde contactpersoon. De prominenten zijn intensief betrokken bij de ontwikkeling van hun producten, “Exclusief by LR” wordt hierbij heel letterlijk genomen. Het vertrouwen van internationale sterren accentueert de professionaliteit en de uitstekende naam die de onderneming wereldwijd …

LR Global Kids Fund

LR Global Kids Fund

Het LR Global Kids Fund is het ideale toonbeeld van de waarden en normen die LR nastreeft. Dit fonds werd opgericht om benadeelde kinderen bij te staan in moeilijke tijden. Kinderen zijn per slot de toekomst van ons bestaan. Sociale verantwoording wordt niet gemeden bij LR, integendeel!!  

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.