Terug naar Carriére

Bedrijfwagens

LR Polo, Mercedes-Benz en Porsche als “bedrijfsauto”

Een Polo in het LR design of een Mercedes Benz voor privégebruik, wie droomt daar nou niet van? Bij LR zijn deze dromen dagelijkse kost. Meer dan 5.000 LR Polo’s rijden er alleen in Duitsland al op de weg. De tendens is sterk stijgend.

Het LR autoconcept met de LR Polo, Mercedes Benz en Porsche beloont LR Partners voor de succesvolle samenwerking en motiveert tegelijkertijd om nieuwe doelen aan te grijpen.

De LR Polo is de erkenning voor de eerste successen in de LR onderneming

Al vanaf een maandomzet van € 2.000 is de Polo beschikbaar voor LR Partners. Bij een overeenkomstige omzet steunt LR met een extra bonus die een groot deel van het leasingbedrag dekt

Duitsland heeft de Polo voor hun partners beschikbaar. In Oostenrijk en Zwitserland, en zowel in Hongarije is de Polo vervangen door een Opel Astra. LR partners in scandinavische landen hebben gekozen voor de Nissan Juke, in Frankrijk en België hebben de LR partners ook de Renault Twingo.

Mercedes Benz als „ondernemingsauto“

In 1995 start LR het autoconcept met Mercedes Benz. Tegenwoordig zijn er rond 1.000 LR Mercedessen onderweg. De succesvolle Partners hebben daarbij de “moeilijke keuze” tussen de automodellen van Mercedes Benz. Hetzij de sportieve SLK, de ruime M-klasse of de elegante S-klasse. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Mercedes en LR heeft tot nu toe elke LR Partner zijn droomauto gevonden.

Voor de LR Mercedes: bij een overeenkomstige omzet steunt LR met een extra bonus die het complete leasingbedrag dekt.

De LR Porsche als bekroning van het autoconcept

Sinds januari 2010 bekroont de witte LR Porsche het autoconcept. Slechts 18 maanden later wordt  LR de eerste onderneming met een grote klantenstatus bij de fabrikant van sportwagens uit Zuffenhausen.

De besten van de branche genieten van het rijplezier in de Porsche, natuurlijk dekt ook hier de extra bonus de complete leasingkosten mits overeengekomen omzet is behaald.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.