Heidi klum

Heidi Klum – 3 individuele succesgeuren

Heidi Klum is een van de meest succesvolle internationale fotomodellen.

Haar verleidelijk frisse uitstraling betovert iedereen die het Duitse topmodel met de stralende glimlach meemaakt. Met intussen 3 individuele parfumlijnen behoort Heidi Klum tot de bestsellers van de LR Starbox.  

1. Heidi Klum – Zeer geprezen en betoverend

Heidi Klum Ed P

Zelfs aan de top van haar carrière bleef ze trouw aan zichzelf.  Het eerste parfum van top model Heidi Klum past perfect bij haar, het is sexy, vastberaden en elegant.

Extravagant, zelfbewust, zonder compromissen! De facettenrijke, frisse topnoten van verfrissende bergamot, sprankelende mandarijn en groene geranium verbindt zich harmonisch met de hartnoten van een witbloemig boeket met iris en jasmijn. Een vleugje nootmuskaat geeft een edele touch. De basisnoten onthullen zelfbewust de Indische patchouli, een grondachtig balsemachtige nuance door vetiver en de Zuid-Amerikaanse, erotiserende tonkabonen.

 

Geurrichting „Heidi Klum“: bloemig – groen – elegant

 

 

2. Heidi Klum „me“ – Setting trends with style

Heidi Klum Me Products

Inspirerend, adembenemend, sensueel. Een geur als een frisse zonsopgang! De topnoten zijn met meloen en cassis zacht fruitig en heerlijk fris. Een vleugje roze peper geeft de dag de eerste bekoring! In de hartnoten ontwaakt de groene frisheid van de lotusbloem en verbindt zich met de warme aroma’s van de pruim. In de basisnoten ontplooit de zonsopgang zich: zinnelijk en warm – door sandelhout, vanille en witte muskus.

Geurrichting Heidi Klum „me“: fris – bloemig – inspirerend 

3. Heidi Klum “Dreams” – A dream becomes reality

Heidi Klum Dreams Ed P

Sensueel, vrouwelijk, fascinerend. Dromen fascineren en combineren tegenstellingen! In de topnoten komen de zachte iris en wilde pruim samen met de geur van de opwindende witte meidoorn. Dat nodigt uit tot dromen: de onschuld van het meiklokje verbindt zich met de kracht van de groene fresia en de heliotroop. Een edele afsluiting: vetiver – het hout van de koningen – met warme muskus.

Geurrichting Heidi Klum –„Dreams“: bloemig – groen – elegant

 

 

De geuren van Heidi Klum zijn er als:

  • Eau de Parfum
  • Geparfumeerde Douchegel
  • Geparfumeerde Body Lotion
  • Geparfumeerde Deo Spray
  • Geparfumeerde lichaamscrème cream (enkel “Dreams by Heidi Klum”)

Bent u geïnteresseerd in de parfumlijnen van Heidi Klum?

neem contact op

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.