Sterren en parfum

Sterren & Parfum

LR heeft zich wereldwijd gevestigd als competente partner in het ontwerpen van parfums. Talrijke internationale sterren vertrouwen LR, als het gaat om de creatie van hun heel persoonlijke parfums. Hetzij Bruce Willis of Marcus Schenkenberg – ze behoren net zo tot de illustere Starbox-familie als Heidi Klum en Boris Becker.

Parfum concept

Een heel goede parfumkwaliteit, hoogwaardige inhoudelijke stoffen, hoge parfumolieaandelen en een bevestigde lange duur van het geurbehoud zijn de kenmerken van alle LR-parfums

Karolina Kurkova

Een van de meest succesvolle modellen ter wereld. Exclusief bij LR, Karolina Kurkova presenteert haar eerste parfum.

Bruce Willis

Succes bij de DUFTSTARS 2011: het parfum van Bruce Willis haalde het tot de beste drie in de categorie „Lifestyle Herren“!

Heidi Klum

10 jaar Heidi & LR! Met intussen 3 individuele parfumlijnen behoort Heidi Klum tot de bestsellers van de LR Starbox.

Boris Becker

Tennislegende Boris Becker is bekend om zijn sportief-elegante uitstraling. Net als zijn heel persoonlijk parfum made by LR!

Ralf Moeller

Charismatisch, krachtig, elegant. Het parfum van de geliefde actiester is vol kracht en mannelijkheid – net als „onze man in Hollywood“.

Michael Schumacher

Formule 1 winnaar Michael Schumacher heeft niet alleen naam gemaakt in de racesport, maar ook met fascinerende parfums made by LR.

Marcus Schenkenberg

Zijn parfum is zoals hij zelf: nonchalant, elegant, cosmopolitisch! Ontdek het parfum van het wereldwijd succesvolste mannenmodel.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.