Wetenschappelijke Adviescommissie

Een waardevolle dialoog

De intensieve uitwisseling met vooraanstaande wetenschappers leidt ertoe dat steeds de nieuwste kennis uit onderzoek en ontwikkeling gebruikt kan worden in de productie van onze producten.

scientific advisory board seal en

Dankzij de Wetenschappelijke Adviescommissie (Prof. Kerscher, Prof. Clancy, Prof. Bergmann, Dr. Voss) worden er professioneel en constant innovatieve grondstofonderzoeken, analyses en studies uitgevoerd.

Hiermee werkt er een competent team van onderzoekers en wetenschappers geëngageerd en doelgericht aan de perfectionering van de LR producten.

De Wetenschappelijke Adviescommissie ondersteunt LR in de sectoren:

·        Keuze en beoordeling van innovatieve grondstoffen volgens de nieuwste wetenschappelijke stand

·        Wetenschappelijke vormgeving van concepten op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten

·        Planning en uitvoering van wetenschappelijke analyses, functionele studies en expertises

·        Identificatie van nieuwe bedrijfsterreinen.

Onze externe experts in de Wetenschappelijke Adviescommissie

  • Prof. Dr. Karl-Christian Bergmann: specialist voor allergieën en uitgebalanceerde diëten op het Allergie-Centrum-Charité, Charité Berlijn. Zwaartepunt: conceptie en uitvoering van klinische studies.
  • Prof. Dr. Robert Llewellyn Clancy: Professor (emeritus) voor immunologie en microbiologie aan de Universiteit van Newcastle, Australië. Vakman voor probiotica, onderzoekszwaartepunt: de darmen.
  • Prof. Dr. Martina Kerscher: internationaal gerenommeerde wetenschapper van de Universiteit Hamburg en de eerste en enige vrouwelijke professor in de cosmeticawetenschap in Duitsland.
  • Dr. Werner Voss: oprichter en leider van Dermatest GmbH, Medical Research Company in Münster. Expert voor dermatologie, allergologie, venerologie en milieugeneeskunde.

Onze interne experts in de productontwikkeling:

  • Mevrouw Sabine Larsen-Vefring, verantwoordelijke productontwikkeling voedingssupplementen, als eerste en enige Europese lid van de IASC-directie.
  • Dr. Raimund Lierhammer, verantwoordelijke productontwikkeling huidverzorging, ontwikkelaar van de Microsilver en Nanogold cosmeticaproducten.
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.