Kwaliteitsstandaards

Topproducten met de Duitse kwaliteitsstandaard

De kwaliteit van onze producten met de Duitse standaard staat bij ons altijd op de eerste plaats en is essentieel voor een stabiele en succesvolle onderneming. De LR kwaliteitseis komt in alle sectoren tot zijn recht. Van de productontwikkeling, controles door onafhankelijke verenigingen en instituten tot en met de service en het productadvies.

De grondstoffen en onze leveranciers

aloe-blatt

LR hecht de grootste waarde aan natuurlijke en eersteklas grondstoffen, vanzelfsprekend rekening houdend met de nieuwste kennis uit onderzoek en ontwikkeling.

Wij werken samen met erkende grondstofleveranciers. Daarbij hebben wij onze lat heel hoog gelegd, want onze leveranciers worden heel nauwkeurig „onder de loep genomen“ en overeenkomstig geselecteerd. Dat gaat zo ver, dat wij de grond testen, waarop onze Aloë Vera Barbadensis Miller in Mexico groeit.

Eersteklas grondstoffen en een zuivere verwerking garanderen de hoge kwaliteitsstandaard van onze producten. Door regelmatige interne testen – en bovendien bij geselecteerde producten ook door onafhankelijke en gerenommeerde instituten – wordt gegarandeerd dat alle producten van ons assortiment continu het hoge kwaliteitsniveau houden volgens de „Duitse kwaliteitsstandaard“.

Duitse kwaliteitsstandaard

Producten met de Duitse kwaliteitsstandaard zijn erkend en hebben een hoog aanzien op basis van hun uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. “Nee” tegen dierproeven en kinderarbeid is voor ons een vanzelfsprekendheid, die ook steeds meer prominenten waarderen.

 

Verwerking en productie

Een groot deel van onze producten produceren wij in Duitsland, in de vestiging Ahlen.

Voor sommige productsegmenten maken leveranciers uit het buitenland een nog hogere kwaliteitsstandaard mogelijk dan „made in Germany“. Zowel interne als externe productieplaatsen worden nauwkeurig gecontroleerd en gecertificeerd door het SGS INSTITUT FRESENIUS.

Een deel van onze decoratieve cosmetica laten wij in Italië produceren. Italië staat voor de beste receptuurkwaliteit, de hoogste kleur- en modecompetentie en voor een jarenlange ervaring in dit segment.

aloe gel production

Onze interne experts in onderzoek en ontwikkeling besturen en controleren alle productieprocessen. Met mevrouw Sabine Larsen-Vefring, chef productontwikkeling voedingssupplementen en enige Europese in de directie van het IASC en Dr. Raimund Lierhammer, chef productontwikkeling huidverzorging en ontwikkelaar van de Microsilver- en Nanogold-cosmeticaproducten, hebben wij daarbij een uitstekende directie van het LR competentieteam.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.