kwaliteitscontrole

“Best is good enough”

Sinds de oprichting van LR hechten wij de grootste waarde aan natuurlijke grondstoffen, vanzelfsprekend rekening houdend met de nieuwste kennis uit onderzoek en ontwikkeling. Dus werken wij van oudsher samen met erkende grondstofleveranciers

 labor proben

Interne en externe controles van onze producten garanderen bovendien de constante hoge kwaliteit van ons assortiment.

Elke productcharge doorloopt een serie uitgebreide producttesten. Door onze uitgebreide kwaliteitscontroles garanderen wij dat onze voedingssupplementen en cosmeticaproducten een toppositie op de markt innemen.

Externe testen

Veel van onze producten laten wij testen door externe instituten en verenigingen. Deze testen quoteren ons regelmatig een uitstekende productkwaliteit. Dit leidt er onder andere toe dat onze Aloë Vera Drinking Gels en Colostrumproducten als enige op de markt het begeerde keurmerk van het gerenommeerde SGS INSTITUT FRESENIUS hebben!

Het SGS INSTITUT FRESENIUS Quality Seal

 INSTITUT FRESENIUS Regular Quality Control

Als een product het SGS INSTITUT FRESENIUS quality seal mag dragen, werd er veel meer getest dan alleen het product op zich. De omvangrijke test begint met een controle van de grondstoffen, de ingrediënten van het product en een leverancierscontrole en eindigt met een afsluitende controle van het eindproduct.

 

 

Waarom zijn testen zo belangrijk?

Vertrouwen is goed – controle is beter. Ondertussen vertrouwen ca. 300.000 partners op onze kwaliteitsbelofte!

Absolute huidverdraagzaamheid van alle cosmeticaproducten en  lichamelijk wellness bij alle voedingssupplementen zijn van het grootste belang bij LR.

Externe instituten en talrijke studies onderstrepen de uitstekende prestaties van LR. Daarom laten wij veel producten regelmatig door onafhankelijke testinstituten, zoals SGS INSTITUT FRESENIUS, Dermatest en de IASC controleren. Want wat het onderwerp kwaliteit betreft, kent LR geen compromissen!

Informeer hier over onze certificaten en onderscheidingen! 

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.