Kwalitieit

Kwaliteit

Eersteklas grondstoffen en een zuivere verwerking garanderen de hoge kwaliteitsstandaards van onze producten. Door regelmatige interne en externe controles wordt gegarandeerd dat alle LR producten continu het hoge kwaliteitsniveau houden volgens de Duitse kwaliteitsstandaard.

Kwaliteitsstandaards

Onze succesfactor „producten met de Duitse kwaliteitsstandaard“ staat bij ons altijd op de eerste plaats. Van de productontwikkeling tot en met de service en het productadvies

Wetenschappelijke Adviescommissie

Een competent team onderzoekers en wetenschappers ondersteunt LR bij het grondstoffenonderzoek, bij professionele analyses en wetenschappelijke studies.

Onderzoek & ontwikkeling

Om steeds up to date te blijven en trends te zetten, investeren wij in onderzoek en ontwikkeling in het hoofdkantoor in Duitsland.

Kwaliteitscontrole

Door onze omvangrijke kwaliteitscontroles hebben onze producten een hoog aanzien als het gaat om eersteklas kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onderscheidingen

Vele LR producten zijn meervoudig onderscheiden, bv. door het INSTITUT FRESENIUS en Dermatest. Meer dan 50 Aloë Vera producten dragen het begeerde IASC-keurmerk.

Productgaranties

Topservice is standaard bij LR: voor onze exclusieve sieradencollectie LR.Joyce geven wij een kwaliteitsgarantie van een jaar

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.