functionele verzorging

MICROSILVER PLUS: de alleskunner in de functionele huidverzorging

MICROSILVER PLUS is de functionele verzorging van LR voor het hele lichaam – van top tot teen. Onze MICROSILVER PLUS huidverzorgingsproducten hebben veel voordelen: de werkzame stof Microsilver werkt regulerend en stabiliserend. In combinatie met waardevolle aanvullende inhoudelijke stoffen of mineraalverbindingen wordt de werking van de verschillende huidverzorgingsproducten geoptimaliseerd.

De veelzijdige toepassing van Microsilver

 Microsilver Products

Microsilver vindt zijn toepassing in talrijke lichaams- en huidverzorgingsproducten. Op het gebied van de mondhygiëne wordt het gebruikt in producten voor gevoelig tandvlees en tegen een slechte adem. In huidcrèmes wordt Microsilver aanbevolen bij onzuiverheden en puistjes en helpt het bij een droge, gebarsten huid. Ook bij schilfers en lichaams- / okseltranspiratie kunnen de Microsilverproducten gebruikt worden.

Wat is Microsilver?

Bij Microsilver gaat het om een nanoporeus zilver (zilverpoeder, partikelgrootte ca. 11,6 µm) met een zwamachtige oppervlaktestructuur. Het heeft een grote, actieve oppervlakte, waarvan de werking in de producten van de serie MICROSILVER voor de eerste keer bruikbaar gemaakt wordt voor de cosmetische toepassing op de huid.

Puur Microsilver werkt regulerend en stabiliserend. In combinatie met waardevolle aanvullende inhoudelijke stoffen, zoals hydroxyapatiet, defensil, Ectoin, mineraalsteenextract of mineraalverbindingen, wordt de werking van de verschillende producten nog versterkt.

 

 Microsilver Woman

Waarom huidverzorging met Microsilver van LR?

In veel concurrerende producten wordt colloïdaal zilver (zilverdispersies, zilverzouten, zilverproteïne) gebruikt. Ons nanoporeus zilver met de zwamachtige oppervlaktestructuur en gelijkblijvende partikelgrootte reageert uitsluitend op het huidoppervlak. Ongewenste bijkomende verschijnselen zijn niet te verwachten, in tegenstelling tot chemische zilververbindingen (zilverzouten), die gedeeltelijk ingezet worden in dezelfde toepassingsgebieden.

 

Ontdek ook onze functionele huidverzorging met Aloë Vera!

 Aloe Vera Functional Care
  • Aloe Vera Emergency Spray: het beste uit Aloë Vera + 11 plantenextracten
  • Aloe Vera Concentrate: gel met 90% Aloe Vera
  •  Aloe Vera with Propolis: met natuurlijk bijenwasextract
  • Aloe Vera Thermo Lotion: Massagelotion met warmte-effect
  • Aloe Vera Dermaintense: met vitamine B12-werkzaam complex
  • Aloe Vera MSM Body Gel: met berendruifbladeren & wilgenbastextract

Wilt u gedetaileerde info over Aloe Vera Special Care producten?

 zie catalogus

Bent u geïnteresseerd in de directe verkoop van Microsilver Plus of Aloe Vera?

neem contact op!

 

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.